Geertrui van den Brink verbeelden verwoorden verbinden
Kunstzinnig Counselen
 

Schilderen en tekenen

Het is ongeveer vijf jaar geleden dat ik een schildersezel aanschafte en ben begonnen met de eerste schilderijen. Het was een stap. Gelukkig dat ik deze gezet heb.

In de afgelopen jaren heb ik allerlei onderwerpen geschilderd... steeds terugkerende zijn mensen, abstacte schilderijen en veel organische vormen. Portretten  zijn vooral van het laatste jaar en de serie kinderportretten heeft me veel tekenplezier gegeven.

Daarnaast houd ik van experimenteren met materialen en kleuren. Hoe krijg ik structuur op het doek?  Wat kan ik met een  block print roller en hoe pakt dat uit met al die laagjes inkt? Papier erin verwerken... ook een idee.. hoe maak ik een compositie of juist maar doen en niet denken aan een goede verdeling op de achtergrond.Op deze manier zoeken en kijken wat het wordt.

Ondertussen heb ik op verschillende plaatsen geexposeerd.

In het Oude Raadhuis in Princenhage december 2013, samen met Jos de Bondt

Conferentie Centrum Bovendonk in Hoeven, voorjaar 2013, samen met Bregtje Jongbloed 

Multifunctioneel centrum de Baai in Etten Leur,najaar 2013

Januari - maart 2014 in Serviceresidentie Vredenbergh Breda, samen met Anjo Brohm.

Een van mijn werken  'Licht op het water' is in 2013(als een van de twaalf genomineerde werken) voor de Brabantse Amateur Kunstprijs.

In de periode 08 juni tot en met 31 augustus exposeer ik bij Kunstzaal de Hoge Hees in Eersel, samen met Greet Leuven en Anjo Brohm. 

 
Geertrui

Mijn naam is Geertrui van den Brink. Ik ben altijd geboeid door mensen. Wat motiveert ons, hoe komen wij tot keuzes? Als mens blijf je zoeken en veranderen. Soms raak je verstrikt in je eigen patronen. De antwoorden op je vragen zitten in jezelf, maar hoe vind je ze?

Ik wil je daarin begeleiden vanuit Réussite, mijn praktijk voor kunstzinnige counseling. Aan de hand van je eigen werkstukken help ik je je eigen antwoorden te vinden. Je gebruikt werkvormen als tekenen, schilderen, boetseren en schrijven. Hiermee visualiseer je je innerlijke beelden, die daarmee naar de oppervlakte komen. Wensen, gevoelens en gedachten krijgen vorm, komen tot leven.

Letterlijk, want zo kun je je innerlijke drijfveren integreren in je dagelijkse leven.